Belastingaangiften particulieren.

Ook voor particulieren verzorgt BC-4 / JWI-Consultancy de aangifte inkomstenbelasting en kan u helpen en adviseren op tal van andere terreinen.

 

Het elk jaar weer opnieuw moeten invullen van het belastingformulier is voor veel mensen een grote opgave. En ondanks dat de Belastingdienst telkens weer roept dat het steeds eenvoudiger wordt, wordt dat door velen anders ervaren. De vereenvoudigingen leiden er vaak toe, dat er gedacht wordt, dat er toch niet veel meer valt af te trekken, waardoor u toch nog veel geld laten liggen of misloopt.

 

Het is daarom ook niet verkeerd, om een deskundige te raadplegen en deze u wellicht ook te laten helpen bij het invullen van de aangifte. Het kan u vaak veel geld opleveren of geld besparen.

 

Wij helpen u niet alleen bij het invullen van uw aangifte, maar voorzien u ook van tips en adviezen, zodat u altijd zo voordelig mogelijk uit bent en u uzelf niet tekort doet.

 

Ook voor andere belastingzaken kunt u als particulier bij ons aankloppen. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan aangifte erfenisbelasting, toeslagenwetten, enz. Wij verzorgen ook deze aangiftes en aanvragen.

 

Maar ook voor zaken als sociale uitkeringen enz. kunt u zich door ons laten adviseren.

 

Neem hiervoor gerust even vrijblijvend contact met ons op!